Open4Business Matchmaking Event, Pečuh, Mađarska

16. 10. 2017.

Trgovačka i industrijska komora Pécs-Baranya, zajedno s Enterprise Europe Network Pečuh, Mađarskom nacionalnom trgovačkom kućom i poznatim mađarskim poduzećima, od 4. do 6. listopada 2017. godine organizirali su u Pečuhu u Mađarskoj „Brokerage Event“ (B2B sastanke) te u vezi s tim i stručnu konferenciju.
Projektna mreža PTE Mađarske dijaspore koja je osnovana je u travnju 2017., a podržana projektom 650. obljetnice osnivanja Sveučilišta u Pečuhu, sa zadovoljstvom se ove godine pridružila organizatorima “Open4Businessa” kako bi se potaknuo sinergijski gospodarski razvoj mađarskih tvrtki koje žele izgradnju svojih poslovnih odnosa na međunarodnoj razini.
Pored različitih programa za vrijeme trajanja Open4Businessa Matchmaking Eventa održana je i konferencija o strategiji Dunavske regije nazvana „Danube Competitiveness in Practice“ koju je organiziralo Ministry of Economic Affairs, Labour and Housing Baden-Württemberg
Open4Business Matchmaking Event pružio je dobru mogućnost za umrežavanje sa govornicima i sudionicima tijekom individualnih prezentacija, panel diskusija, B2B susreta i mnogih neformalnih društvenih događanja.
Open4Business se pokazao vrlo uspješnim i tijekom prethodnih izdanja za sve zainteresirane za međunarodnu suradnju, klastere kao i projekte istraživanja i razvoja.